Bij het NK Streetdance/demodance in Sportpaleis Ahoy Rotterdam zijn afgelopen zondag 22 juni alle 3 de wedstrijdteams van Dansstudio Nicole van Twist in de prijzen gevallen.

Ahoy Rotterdam was het weekend van 21 /22 juni weer het strijdtoneel van Fantastic Gymnastics, de verzamelnaam voor de nationale titelstrijd in de zeven disciplines van de gymnastiekunie. Waar onze Flying Dutchman, Epke Zonderland, Nederlands kampioen werd op brug en rek, streden de teams van Nicole van Twist met hun street- en demodance om de hoogste prijzen. Het beloofde weer een spannende strijd te worden. In de voorrondes was al gebleken dat de verschillen erg klein waren.

Freezz, het 18+ team, kwam voor het laatst in actie als wedstrijdgroep. Hun demodans Batman werd bekroond met een 3e plaats, bij de streetdance werd dit team 4e.

Untouchable, het juniorenteam, mocht ook een mooie 3e prijs in ontvangst nemen met de demodans Rocky. Bij de streetdance was een 5e plaats voor dit team weggelegd.

Diamond Dance Force, de jeugd van 11-13 jaar, behaalde een 3e plaats met de demodans Kill Bill en bij de streetdance mocht deze groep ook een welverdiende 3e prijs in ontvangst nemen.

Hiermee zijn alle wedstrijden en demo’s voor dit seizoen weer achter de rug. Voor Dansstudio Nicole van Twist mag dit toch een succesvol jaar genoemd worden. De lessen gaan nog door tot half juli en vanaf 25 augustus gaan alle groepen weer fris van start. Dan zullen er ook weer drie wedstrijdgroepen worden samengesteld.