Skip to content

Lesaanbod

Dansstudio Nicole van Twist biedt een gevarieerd lesaanbod voor diverse leeftijdsgroepen.
De dansstijlen die bij ons te vinden zijn:

Peuterdans
Kidsdance
Streetdance/Hip Hop
Moderne dans
Dance 25+
DanceFit 30+
Demoteams

Geinteresseerd? Wij bieden ook de mogelijkheid tot het volgen van een proefles ! 

Lesaanbod
Lesaanbod

Peuterdans

Peuters van 2 en 3 jaar kunnen bij ons terecht voor de leukste danslessen. In verhaalvorm op afwisselende muziek worden de kids geboeid van begin tot eind. Dans voor de jongste kinderen is een zeer goede bewegingsvorm voor de ontwikkeling van de grove en fijne motoriek!

Kidsdance

Kidsdance is voor jongens en meisjes van 4 en 5 jaar. Tijdens deze les algemene dansvorming wordt de basis gelegd voor alle dansstijlen op een leuke, leerzame en speelse manier.

Lesaanbod
Lesaanbod

Streetdance/hiphop

Hip hop omvat een aantal stijlen zoals streetdance, popping, locking en breakdance. Toch zit er verschil in onze streetdance en hip hop lessen. Streetdance is een wat mildere vorm van hip hop waarbij voornamelijk gebruik gemaakt wordt van basispassen en veel armbewegingen. Kinderen onder de 12 jaar krijgen voornamelijk alleen streetdance. Er wordt gedanst op muziek die de kinderen op dat moment leuk vinden. De basistechnieken hebben deze kinderen na verloop van tijd allemaal onder de knie.

Vanaf 12 jaar wordt er een combinatie in lessen gegeven van streetdance en hip hop. Het voordeel van de combinatieles streetdance/hip hop is dat alle basisonderdelen aanbod komen. Want niets is zo belangrijk om eerst de basis onder de knie te hebben voordat je doorgaat naar de volgende stap: hip hop, waarbij je wat meer vrij bent in het bewegen. Muziekgebruik van beide dansstijlen sluit op elkaar aan. De wat toegankelijkere muziekstukken voor streetdance zijn perfect voor de jongere kids. Rauwe en stoere muziek sluit later goed aan op de streetdance/hiphop lessen.

Moderne dans

Moderne dans kun je zien als een vrije dansvorm. De technieken van klassiek ballet worden losgelaten. Moderne dans kent een grote verscheidenheid aan eigen technieken waarmee expressie, gevoel en communicatie gepaard gaan. Door de vrije dansvorm is er geen specifieke muziek waarop gedanst dient te worden. Nagenoeg alle muziekstijlen zijn bruikbaar. We vernieuwen en gaan mee met de tijd. De dansvorm wordt bij ons uitgevoerd op blote voeten of ‘lederen voetjes’. Ons aanbod bestaat uit modern/klassiek vanaf 6 jaar en modern/jazz vanaf 12 jaar.

Lesaanbod
Lesaanbod

Dance 25+

Heb je ooit gedanst en wil je de draad weer oppakken op een ontspannen manier? Dan is Dance 25+ jouw les! De meeste nadruk wordt gelegd op de toffe choreo’s met iedere maand een nieuwe dansstijl. Hiphop, feminine, dancehall en meer!

Tegelijkertijd wordt er aandacht besteed aan de conditie gecombineerd met spierversterkende oefeningen.

DanceFit 30+

Veel dansen, lekker moe worden met tussendoor spierversterkende oefeningen? Volg een proefles bij de les DanceFit 30+!
Ieder maand een andere dansstijl. Van afrikaans tot disco en van streetdance tot musical. De les wordt gegeven iedere maandag om 20.30 op onze locatie in Etten-Leur (Van Bergenplein 15). Tot snel!

Lesaanbod
Lesaanbod

Demoteams

Wil je graag meer dansen, optreden en wedstrijden doen? Heb je altijd al in een demoteam willen dansen en ben je super gemotiveerd? Regelmatig houden wij audities voor onze demoteams. Houd hiervoor onze site in de gaten en doe auditie voor één van onze demoteams. Na inschrijving ontvang je de nodige informatie. 

Onze demoteams nemen deel aan landelijke wedstrijden in de disciplines Streetdance/hiphop en Showdance. 

Lesaanbod

© 2024 Dansstudio Nicole van Twist
Ontwikkeld door Zaal Design

Lesaanbod

Privacyverklaring
KvK: 20131743
Btw-nummer: NL001670653B69

Lesaanbod

Breda – Emerweg 29
Prinsenbeek – Klaverveld 55
Etten-Leur – Van Bergenplein 15

Lesaanbod

Tel.: 06 4819 5455
E-mail: info@dsnvt.nl